Müftü İspiroğlu’ndan anlamlı ziyaretler

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe geneline bir dizi ziyaret gerçekleştiren Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Din Görevlileri ve vatandaşların haftasını kutladı.

Müftü İspiroğlu’ndan anlamlı ziyaretler

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Din Görevlileri, Camiler, Kur’an Kursları, hastane ve okulları ziyaret etti.

 

Beraberinde Of Din Görevlileri Derneği Başkanı Tacettin Kansızoğlu, Ofimder Başkanı İsmail Küçükakyüz, Diyanet Sen Of İlçe Temsilcisi Yusuf Yaşar ve Türk Diyanet Vakıf Sen Trabzon Şube Başkan Yardımcısı ve Kamu Sen Of Koordinatörü Ömer Faruk Çakır ile hasta olan Din Görevlileri ve Of Devlet Hastanesinde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Of’un yetiştirdiği önemli Din Alimlerinden Mehmet Rüştü Aşıkkutlu hocaefendinin kabrini ziyaret eden Müftü İspiroğlu ve beraberinkiler, Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulunu da ziyaret ederek okulda öğrenim gören özel öğrencilerle sohbet ettiler. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Faruk ÇAKIR
Ömer Faruk ÇAKIR - 5 yıl Önce

Öncelikle habere konu olduğumuz için teşekkür ederim.Bilinmesini istediğim 2 mevzu var.1.si Sendikamızın İsmi Türk Diyanet Vakıf Sen,dir. Ayrıca küçümsediğimden değil Temsilci Deyilim 15 yıldır Trabzon Şube Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kamu-Sen Of Koordinatörüyüm.teşekkürler..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24