Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu velilerle buluştu

Ülke genelinde başlatılan Mesleki Eğitim seferberliği kapsamında Of Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Yönetim Kurulu düzenlenen toplantı ile 8.sınıf öğrencilerin velilerini bilgilendirdi.

Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu velilerle buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konan Mesleki ve Teknik Eğitim Seferberliği kapsamında ilçelerde kurulan Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim İlçe Yönetim Kurulları da ilçelerde yapılacak çalışmaları planlıyor.

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Turan başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu’nda Of Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat Zırıh, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Yadigar Sarıalioğlu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Barış Çağlar, Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Of Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Gümrükçü, HMB Ulusoy Lisesi Müdürü Hakan Berber, Taşhan MTAL Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı, Ali Yeşilyurt ÇPAL Okul Müdürü Ali Sabri Korkmaz görevli olarak yer alıyor.

 

Proje kapsamında 8.Sınıf öğrencilerinin velilerini bilgilendirmeyi amaçlayan Kurul, Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde velilere yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Mustafa Kasap, Of Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Çıraklık Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Gümrükçü, Ulusoy Lisesi Müdürü Hakan Berber ve Ulusoy Lisesi Alan Rehber Öğretmenleri velilere Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim hakkında bilgiler verdiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24