Mehmet Cordanoğlu yasa boğdu

İyidere’deki Paketleme Fabrikası inşaatında çalışan Oflu Mehmet Cordanoğlu, yüksek gerilim akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Mehmet Cordanoğlu yasa boğdu

Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Çaykur Of Çay Fabrikası’nda mevsimlik işçi olarak çalışan Mehmet Cordanoğlu, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

 

Mevsimlik işçi olduğundan mevsim sonunda işten çıkan Cordanoğlu, Rize’nin İyidere ilçesinde yapımı devam eden Paketleme Fabrikasında çalışmaya başlamıştı.

 

Sabah saatlerinde meydana gelen acı olayda vinçle birlikte konteynır kaldırma işlemi gerçekleştirdikleri esnada vincin yüksek gerilim hattına çarpması sonucu konteynırın dengesini sağlamak için tutmakta olan Cordanoğlu, akıma kapılarak olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk edilen Cordanoğlu’nun naşı, gece geç saatlerde ailesine teslim edildi.

 

Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen Mehmet Cordanoğlu’nun naşı, 14 Kasım Pazartesi günü ikindi namazını müteakip Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

Mehmet VURAL İstanbul Bahcelievler Belediyesi
Mehmet VURAL İstanbul Bahcelievler Belediyesi - 7 yıl Önce

Çok değreli kardeşimiz emiceoğlumuz Mehmet Cordan elim bir kaza sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Rabbim rahmetiyle nazar eylesin.Cordanoğlu ailesinin ve hepimizin başı sağolsun.Rabbim sabrı celil versin.Mekanın cennet olsun Mehmet kardeşim.Amin.

Mehmet VURAL İstanbul Bahcelievler Belediyesi
Mehmet VURAL İstanbul Bahcelievler Belediyesi - 7 yıl Önce

Rabbim rahmetiyle nazar eylesin.Çok değerli bir kardeşimizi ebediyede uğurladık.Ruhu şad olsun.Mekanı cennet olsun.Amin.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24