Köylere Hizmet Götürme Birliği son toplantısını yaptı

30 Mart tarihi itibariyle tüzel kişiliği sona erecek olan Köylere Hizmet Götürme Birliğinin son toplantısı Of Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği son toplantısını yaptı

Trabzon’un Büyükşehir olmasının ardından 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tüzel kişiliği sona erecek olan Köylere Hizmet Götürme Birliği, son taoplantısını yaptı.

 

Of Belediyesi toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve son kez toplanan birlik meclisine teşekkür eden Kaymakam Arslan; “Kuruluşundan itibaren birlikte görev yapan tüm meslektaşlarıma, İl Genel Meclisi üyelerimize ve siz çok değerli muhtarlarımıza buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

6360 sayılı kanunla tüzel kişiliği son bulacak olan köylerin tüm altyapı ve üstyapı işleri mahalle olacak olmalarından dolayı Of Belediyesi tarafından yürütülecek. Bu kapsamda bir dönemin artık kapanmak üzere olduğunu ifade eden Kaymakam Arslan, yeni dönemin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi..

 

Divanın oluşturulması sonrası birlik meclisi tarafından tasfiye işlemleri için bazı kararlar alındı. Mevcut muhtarlar içerisinde en uzun süreli muhtarlık yapan Karabudak Köyü Muhtarı Hasan Ayaz; “Birlik adı altında yapılan hizmetlerden dolayı tüm Kaymakamlarımıza ve üyelerimize buradan şükranlarımı sunuyorum. Ben kendi şahsın ve köyüm adına çok memnundum. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
a.y
a.y - 10 yıl Önce

ama ne birlikmiş ofun hemen yani başında olan kıyıboyu köyü hala 1960 yaşıyor ama hiç kimsenin umurunda değil birlikmiş iyiki lağv olmuş belki belediye biraz hizmet eder .son söz ben bu köyden değilim bilesiniz

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24