Kaymakam Fırat’tan Uğurlu Ortaokulu’na ziyaret

Of’un Uğurlu Mahallesi’nde eğitim veren Hacıahmetoğlu Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Eyüp Fırat, okulda görev yapan öğretmen ve idarecilerle kahvaltı yaparken öğrencilere de satranç takımı ve oyunca hediye etti.

Kaymakam Fırat’tan Uğurlu Ortaokulu’na ziyaret
İlk ve ortaokulun aynı binada bir arada eğitim verdiği Gürpınar İlk/Ortaokulu ile  Uğurlu Hacıahmetoğlu İlk/Ortaokulu’ndaki öğrenci sayılarının düşmesi nedeniyle her iki okul da yeniden planlandı.

 

Gürpınar Mahallesi’nde eğitim veren İlkokul olarak planlanırken Uğurlu Mahallesi’ndeki Hacıahmetoğlu Okulu ise Ortaokul olarak planlandı.

 

Bu sezon başından itibaren Uğurlu ve Gürpınar Mahallesindeki ilkokul öğrencileri Gürpınar İlkokulunda, Uğurlu ve Gürpınar Mahallelerindeki ortaokul öğrencileri de Uğurlu Hacıahmetoğlu Ortaokulunda eğitim öğretim görmeye başladılar.

 

Okul ziyaretlerini sürdüren Of Kaymakamı Eyüp Fırat, hem okuldaki tamirat ve tadilatı görmek, hem öğretmenlerle tanışmak hem de öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak için Uğurlu Mahallesi Hacıahmetoğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti.

 

Öğretmen ve idarecilerle kahvaltı yapan Kaymakam Eyüp Fırat’a Okul Müdürü Soner Kalkan okul hakkında brifing verdi. Kaymakam Fırat kahvaltının ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilere satranç takımı ve oyuncak dağıtarak başarılar diledi.

 

Okulun aile yuvası tarzında, kolej havasında ve canlı bir okul olduğunu belirten Kaymakam Fırat; “Öncelikli olarak başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere okul müdürümüzü gerek okulun tamirat ve tadilatı için gerekse akademik çalışmaları için kutluyorum. Samimiyetle söylüyorum bu okulumuz sıcak, aile yuvası tarzında, kolej havasında, canlı bir okulumuz görünümünde. Okulumuzun güzelleştirilmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Bu zamana kadar elde edilen başarılar ben inanıyorum ki artarak devam edecektir. Eğitim- öğretimdeki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı açıklamada; “Sayın Kaymakamımıza eğitim faaliyetlerimizde sadece bugün değil  her zaman yanımızda olduğu için şükranlarımı sunuyorum. Okulumuz gerçekten yeni yüzüyle çok güzel olmuş. Devlet millet işbirliği ile yapılan bu çalışmalar sonucunda ülkemizin geleceğine inşallah başarılı ve hayırlı gençler yetişecektir. Başta okul müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat gerek akademik başarıları nedeniyle gerekse okulda yapmış olduğu yenilikleri nedeniyle Okul Müdürü Soner Kalkan’ı “Başarı Belgesi” ile ödüllendirerek sürpriz yaptı.

 

Programa Kaymakam Eyüp Fırat’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Numan Turan, Gürpınar Mahallesi Muhtarı Muhammet Kurt, Uğurlu Mahallesi Muhtarı Mahmut Tandoğan, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Süleyman Kırımlı katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24