Kaymakam Fırat’tan Şampiyon Voleybolculara altın

Trabzon’da düzenlenen Liselerarası Voleybol Turnuvasında Yıldız Kızlarda şampiyon olan Of Anadolu Lisesi ile Yıldız Erkeklerde şampiyon olan HMB Ulusoy MTAL takım sporcularını kabul eden Kaymakam Fırat, sporcuları altınla ödüllendirdi.

Kaymakam Fırat’tan Şampiyon Voleybolculara altın

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Okul Spor Oyunları etkinlikleri kapsamında bu yıl Liseler arası Voleybol turnuvasında Yıldız Kızlarda Of Anadolu Lisesi, Yıldız Erkeklerde HMB Ulusoy MTAL, Trabzon il şampiyonu oldular.

 

Şampiyon olan öğrencileri ve hocalarını kabul eden ilçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, öğrencilerle ve hocalarıyla birlikte Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Müdür Kabahasanoğlu; “Dört yıl önce ilçemizde önce başlattığımız Okul Spor Oyunları etkinliklerimizin meyvelerini görmekten son derece mutluluk duyuyorum. Biz hayatı sadece akademik başarıdan ibaret saymıyoruz. Sosyal ve sportif başarıları en az akademik başarı kadar önemli görüyor ve bunun üzerinde ısrarla duruyoruz. Bölge finallerinde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

Şampiyon öğrenciler ilçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Anadolu Lisesi Müdürü Vahap Kurt ve Beden Eğitim Öğretmeni Hakan Kurt ile HMB Ulusoy MTAL Müdürü Hakan Berber ve Beden Eğitim Öğretmeni Şener İnan ile birlik Kaymakam Eyüp Fırat’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyarette şampiyon sporculara kısa bir konuşma yapan Kaymakam Fırat, “Göstermiş olduğunuz performans ve başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Gençlerimiz ülkemizin en büyük gücüdür. Ülkemizde önemli bir genç nüfus var fakat dünya çapında nüfusumuzun oranında sporcu yetiştiremiyoruz. Üzülerek söylemek gerekirse ülkemizde spor yatırımları kulüpler üzerinden yapılıyor. Aslında dünya genelinde uygulanan model ise okullara yapılan yatırımlardır. Şayet böyle olursa inanıyorum ki ilkokuldan üniversiteye kadar çeşitli alanlarda başarılı sporcular yetiştiririz. Sizlere bölge finallerinde ve gelecek spor hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmanın ardından Kaymakam Eyüp Fırat Şampiyon öğrencilere altın hediye etti. Of Anadolu Lisesi Yıldız Kızlar ve HMB Ulusoy Lisesi Yıldız Erkek Voleybol takımları  23- 26 Şubat 2018 tarihleri arasında Çorum’da yapılacak Bölge Finallerinde Trabzon’u temsil edecekler. Burada başarılı olan takımlar Denizli’de yapılacak Türkiye yarı finallerine katılacak. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24