Kaymakam Fırat’tan Başkan Saral’a plaket

Of Kaymakamı Eyüp Fırat “Eğitimde Güzel Örnekler” kapsamında Of’ta öğrenim gören ihtiyaçlı 700 öğrenciye ayakkabı yardımı yapan Of TSO Başkanı Erdal Saral’a plaket takdim etti.

Kaymakam Fırat’tan Başkan Saral’a plaket

Of Kaymakamlığı tarafından başlatılan “Eğitimde Güzel Örnekler” projesi kapsamında eğitime katkı veren kişi ve kuruluşlar ödüllendiriliyor.

 

Proje kapsamında Of’ta öğrenim gören ihtiyaçlı 700 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunan Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral’a Kaymakam Eyüp Fırat tarafından plaket takdim edildi.

 

Plaket takdim töreninde konuşan Kaymakam Fırat; “İlçemizde eğitim adına güzel şeyler oluyor. Bu yardım severlik ve fedakârlık bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımız nezdinde tüm Of TSO yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Allah yardımlarını kabul etsin. İnşallah ileriki yıllarda bu gelenekleri devam ettirirler. Bizler de bu alicenap tutumları nedeniyle başkanımıza bir teşekkür plaketi takdim etmek istedik” dedi.

 

Eğitimin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade eden Of TSO Başkanı Erdal Saral; “Of TSO olarak her yıl muhtaç öğrencilerimize ayakkabı dağıtma geleneğini sürdürüyoruz. Bizim için önemli olan gerçekten ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bu uygulamadan faydalanmasıdır. Kaymakam Beyin bu nazik düşüncesi ve plaket takdim etmesi kurumumuz adına bizi memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah ileriki yıllarda bu uygulamaya devam ettirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Kaymakam Fırat Başkan Saral’a eğitime yaptığı katkılardan dolayı “Eğitimde Güzel Örnekler” kapsamında plaket takdim etti. Kaymakamlık makamında yapılan plaket takdim törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of TSO yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24