Kaymakam Fırat öğrencilere oyuncak ve kitap hediye etti

Pınaraltı İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat, okulda eğitim gören ilkokul öğrencilerine oyuncak, ortaokul öğrencilerine ise kitap hediye etti.

Kaymakam Fırat öğrencilere oyuncak ve kitap hediye etti

Of Kaymakamı Eyüp Fırat İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Pınaraltı ilk ve ortaokulunu ziyaret etti.

 

Okul Müdürü Katip Er, Okul Aile Birliği Başkanı Derya Gür ve Mahalle Muhtarı Adil Akyüz tarafından karşılanan Kaymakam Fırat ve Müdür Kabahasanoğlu, Okul İdarecileri ve öğretmenlerle birlikte kahvaltı yaptı.

 

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Fırat, daha sonra tüm sınıfları ziyaret edip öğrencilerle de sohbet etti. İlkokul öğrencilerine oyuncak hediye eden Kaymakam Fırat, ortaokul öğrencilerine ise kitap hediye etti.

 

Yeni yüzyılın eğitim yüzyılı olacağını ifade eden Kaymakam Fırat; “Sizleri çok önemsiyoruz. Sizlerin daha iyi eğitim görmeniz için sizleri ziyaret etmek istedik. Yeni yüzyıl eğitim yüzyılı olacaktır.  Millet olarak çok çalışıp bu yüzyılın bizlerin yüzyılı olmasına çalışacağız. Bu anlamda sizlere hediye ettiğimiz bu kitaplar sizlerin ufkunuzu açacağına inanıyorum. Sizleri seviyor ve sizlere güveniyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24