Kaymakam Fırat Halk Eğitim personeliyle buluştu

Of Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden Kaymakam Eyüp Fırat, ilçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarıyla kahvaltı yaptı.

Kaymakam Fırat Halk Eğitim personeliyle buluştu

Of Kaymakam Eyüp Fırat İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte yaptığı haftalık okul ve kurum ziyaretlerine bu hafta Halk Eğitimi Merkezi ile devam etti.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltı öncesinde Müdür Dunay tarafından Kaymakam Fırat’a kurumu hakkında kısa bir brifing sunuldu.

 

Dunay konuşmasında; “Toplumun bütün kesimlerinin ihtiyacına binaen kurslar açıyoruz. Toplumda meydana gelen ihtiyaçlara göre talepleri alıyoruz ve bu talepler doğrultusunda kurslar açarak eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Aynı heyecan ve anlayışla çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Bizleri ziyaret edip kahvaltımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam Eyüp Fırat da yaptığı konuşmada; “Halk Eğitim Merkezlerinin yapmış olduğu yaygın eğitim faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Halkın taleplerine cevap vermek sosyal devletinde bir gereğidir. Burada kurslarda edinilen bilgi ve beceriler vatandaşımızın hem özel işlerinde hem de bir meslek edinmede önemli bir işlev görüyor. Buradaki kursiyerler icra ettiği meslek sayesinde evine ekmek götürüp, çoluk çocuğunun rızkını kazanıyor. Yediden yetmişe ihtiyacı olan tüm vatandaşları yetiştirmedeki gayretinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca bizi kahvaltınızda ağırladığınız içinde teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Kaymakam Eyüp Fırat Halk Eğitim Merkezinde görev yapan öğretmenlerle tanışıp sohbet ettikten sonra burada eğitim gören engelli öğrencileri ziyaret ederek onlara hediye verip başarılar diledi. Son olarak çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24