Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu muhtarlarla buluştu

Of Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtarları Kaymakam Arslan, Garnizon Komutanı Yakan ve Başkan Sarıalioğlu ile bir araya geldiler.

Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu muhtarlarla buluştu

Of Muhtarlar Derneği tarafından Of Sahil Tesisleri Oğuzhan Restaurant'da mahalle muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

 

Programa, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut ve mahalle muhtarları katıldı.

 

İlçedeki mahalle muhtarlarıyla sık sık istişarelerde bulunmaya özen gösteren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, birlik beraberlik mesajı vererek çalışmaların el birliği içinde sürdürüldüğünü belirtti.

 

Of’ta Çok Güçlü Bir Kadroyuz

Of’un birlik ve beraberlik anlamında güçlü bir yapısı olduğunu dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 68 muhtarımız ve büyük bir kadronun oluşu birlik ve beraberliğin oluşu Of’umuza artı değerler katıyor dedi. Görevlerinde iki yılı tamamladığını ve bu süreçte imkanlar ölçüsünde ilçedeki tüm mahallelere hizmet sunma mücadelesi içinde olduklarını belirtti.

 

Görev Birliğimiz, İletişimimiz Sağlam

Başkan Sarıalioğlu, muhtarlarımızla bir araya gelmek, onlarla hasbihal etmek ve görevlerimizi ifade etmek en büyük arzumuzdu. Bu kadar kısa zaman içinde böyle güzel yol alınması ancak birlik ve beraberlikle olur diyerek başladığı konuşmasında birçok konuya değindi.

 

Toplum var oldukça istek ve ihtiyaçlar sürecek diyen Başkan Sarıalioğlu, amacımız kubbede hoş bir seda oluşturup gönüllerde iyi hatırlanmaktır, gönül birliğinde bulunduğumuz muhtarlarımızla böyle toplantılarda bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyuyoruz diyerek birlik beraberlik vurgusu yaptı. İletişim bağının kuvvetlenmesinde sevgi ve saygının önemli olduğunu ve bu sayede de aşılamayacak güçlük olmadığını sözlerine ekledi.

 

Of’ta Uyumlu Bir Çalışma Ortamı Var

Of Kaymakamı Eren Arslan ise, toplantıda ağırlanmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu, birlik ve beraberliğin sağlanmasında ise Başkan Sarıalioğlu’na teşekkürlerini sundu. Kaymakam Arslan muhtarlarla güzel bir diyalog içinde olduklarını dile getirerek. Of’a görevli olarak geldiği günden beri çok uyumlu bir çalışma ortamı ile karşılaştığını ve Of’un bütün idari ve mülki amirlerinin ilçenin gelişmesi anlamında çok özverili çalıştıklarını söyledi.

 

Programda konuşan Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut, yönetim kurulunun aldığı kararla üye muhtarlarla bir araya gelerek iletişimde oldukları kaymakamlar ve belediye başkanlarıyla bir araya gelmek istediklerini söyledi.

 

Toplantının gündemi olmadığını ifade eden Bulut, 'Muhabbet edelim, gönül rahatlığı ile konuşalım istedik. O yüzden toplantımızın bir gündemi ve belirli bir amacı yoktur. Soruları olan varsa buyursun sorsun' dedi.

 

Birlik beraberlik içinde sağlanan kahvaltı programlarının devam edeceğini kaydeden Bulut ve üye muhtarlarımızla toplantıları her ay farklı mahallelerde yapmak üzere başlattığını müjdesini verdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 8 yıl Önce

BU TÜR TOPLANTI VE YEMEKLER GERÇEKTE ÇOK GÜZEL OLUYOR.BAŞTA İLÇE KAYMAKAMI-GARNİZON KOMUTAN -BELEDİYE BAŞKANI VE MUHTARLARA TEŞEKKÜR EDERİM.SAĞLIKLI YILLARA.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24