Kabahasanoğlu’ndan gazetecilere sürpriz kutlama

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar’a sürpriz yaparak özel günlerini kutladı.

Kabahasanoğlu’ndan gazetecilere sürpriz kutlama

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve Of Medya Derneği Yönetim Kurulu üyesi, Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar’a sürpriz yaparak özel günlerini kutladı.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda günün anısına hazırlanan pasta müdürlük personelin de katılımıyla kesildi.

 

Müdür Kabahasanoğlu’na teşekkür eden Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, “Milli Eğitim Müdürümüz bu özel günde yine farkını ortaya koydu. Çoğu kimsenin unuttuğu ya da kuru bir mesajla kutladığı “Çalışan Gazeteciler Gününü” sizler kurumsal olarak hatırlayıp sürpriz yaptınız. Size ve tüm personelinize şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler çizgi olarak şehrimizde taş üstüne taş koyan herkese gönlümüz de kapımız da kalemimiz de açıktır. Eğitim, hem bugünümüzü hem de yarınımızı kurtaracak en önemli alandır. Haberlerimizin en büyük kısmını eğitim haberlerine ayırıyoruz. Ayırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise konuşmasında; “Bizler ilçemizde; okulda, evde, kahvede, sokakta her yerde eğitimimin güzellikleri konuşulsun istiyoruz. Biliyoruz ki bir yerde ne kadar eğitim konuşulursa o kadar güzellikler ortaya çıkacaktır. Bunu da kamuoyuna etkinliklerimizi, mesajlarımızı tüm çalışmalarımızı doğru ve hızlı biçimde sizler aktarıyorsunuz. Sizlerin de çalışma koşullarınızın zorluğunun farkındayız. Zor ve kısıtlı imkânlarla çalışıyorsunuz. Bizler de sizlerin Çalışan Gazeteciler Günü kutlamak için sürpriz yapmak istedik. Emeklerinize sağlık. Gününüzü kutluyor, başarılar diliyoruz.” dedi.

 

Konuşmaların ardından Müdür Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar birlikte yaş pasta kestiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24