Kabahasanoğlu; Sizler başarılı oldukça zalimler kaybedecek

Solaklı Fen Lisesi’ni ziyaret eden ilçe Milli Eğitim müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere verdiği mesajda; “Sizler başarılı oldukça dünyadaki zalimler kaybedecek, mazlumlar kazanacaktır” dedi.

Kabahasanoğlu; Sizler başarılı oldukça zalimler kaybedecek

2018-2019 Eğitim Öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte okulları ziyaret eden Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Solaklı Fen Lisesinde okuyan ve pansiyonda konaklayan öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Ziyareti nedeniyle Müdür Kabahasanoğlu’na teşekkür eden Okul Müdürü Osman Hamzaçebi; “Değerli Müdürümüze ziyareti nedeniyle okulum ve öğrencilerim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Müdürümüzün her zaman yanımızda olması bizlere güç veriyor. Çalışma azim ve gayretimizi artırıyor. Bu yıl da hep birlikte daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Bir ülkenin en büyük zenginliğinin iyi yetişmiş insanları olduğunu ifade eden Müdür Kabahasanoğlu; “Aydınlık geleceğimizin umudu sevgili gençler, akşamın bu saatinde burada sizlerle bir arada olmak, sizlerle sohbet etmek, her zaman yanınızda olduğumuzu hissetmenizi istedim. Sizler bizler için çok önemlisiniz, çok değerlisiniz. Unutulmamalıdır ki bir ülkenin zenginliği yer altı ve yerüstü zenginliği değildir. Bir ülkenin en büyük zenginliği, iyi yetişmiş insanlarıdır. Ülke olarak dünyanın onlarca ülkesinden daha çok genç nüfusuna sahibiz. O bakımdan sizler bizlerin en önemli zenginliğimizsiniz. Genç demek inançları ve idealleri için fedakârlık eden insan demektir. Sizler bugün burada yapacağınız fedakârlıkla, çalışma azmiyle ülkemizin ve insanlığın umutlarını yeşerteceksiniz. Sizler başarılı oldukça dünyadaki zalimler kaybedecek, mazlumlar kazanacaktır. Bizler bu inançla çalışarak yeter ki sizler daha iyi imkânlarla okuyun diye elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  Yarının büyük Türkiye’sinin mimarları sizler olacağına inanıyorum. Rabbim çalışmalarınızda başarılarınızı daim eylesin. Ayağınıza taş değdirmesin” diye konuştu.

 

Sohbette öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Müdür Kabahasanoğlu öğrencilere yeni eğitim öğretim sezonunda başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24