İsmail Yıldırım İlkokulu miniklerden yılsonu sergisi

İsmail Yıldırım İlkokulu 1/D Sınıf Öğretmeni Zinnet Kınalıoğlu ve öğrencileri yıl içinde yaptıkları el işi, göz nuru eserlerini ziyaretçilerine açtılar.

İsmail Yıldırım İlkokulu miniklerden yılsonu sergisi

İsmail Yıldırım İlkokulu 1/D Sınıf Öğretmeni Zinnet Kınalıoğlu ve öğrencileri yıl içinde yaptıkları el işi, göz nuru eserlerini ziyaretçilerine açtılar.

 

İsmail Yıldım İlkokulundaki Çok Amaçlı Salonda yapılan serginin açılış kurdelesini Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Rıza Ercihan, Sınıf Öğretmeni Zinnet Kınalıoğlu, Mikdat Saıalioğlu Ortaokulu Müdürü Mehmet Balcan, Müdür Yardımcısı Fatoş Seymen  ve velilerle birlikte kestiler.

 

Öğrencilerin ortaya koyduğu eserleri ayrı ayrı inceleyen Müdür Kabahasanoğlu sergi ile ilgili olarak, “ Serginin açılışında emeği geçen öncelikli okul müdürümüzü, öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Katılım sağlayan velilerimizi de ilgi ve alakaları nedeniyle kutluyorum. Velilerin katılımını ve ilgisini görmek bize ayrı mutluluk veriyor. Çünkü eğitimde okul, öğrenci ve veli işin içinde oldu mu orada başarı muhakkaktır. Bizim amacımız zaten okul, öğrenci, veli bağını güçlü tutarak kalıcı başarılar sağlamaktır. Ayrıca öğrencilerimiz çok şanslı özel okul gibi bir sınıfta ders görüyorlar. Öğrencilerimizin hem yaptıkları eserleri hem de eserlerini ifade etmedeki becerilerini takdir ediyorum. Ne güzel bir olay minik yavrularımız yaparak yaşayarak, dokunarak öğreniyor. Tekrar serginin açılmasında emeği geçenleri tebrik ediyor, idrak ettiğimiz Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Okul Müdürü Rıza Ercihan da yaptığı teşekkür konuşmasında, “Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze gerek eğitim faaliyetlerimizde gerekse diğer davetlerimizde her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum. Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

 

Sergi açılış programı velilerin de katılımıyla çekilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24