İŞKUR Okul Güvenlik Görevlileri ile toplantı

İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında İŞKUR aracılığı ile okullarda çalıştırılmaya başlanan Güvenlik Görevlileri ile güvenlik toplantısı yapıldı.

İŞKUR Okul Güvenlik Görevlileri ile toplantı

İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği okulların daha güvenli olması için okullarda görevlendirilen Güvenlik Görevlileri görevlerine başladı.

 

Görevlerinde daha etkin ve verimli olmaları için Of’ta göreve başlayan özel güvenlikçilerle Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan’ın başkanlığında Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda toplantı yapıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, “Okullarımızda Özel Güvenlikçi görevlendirilmesi öğrencilerimizin güvenliği için çok önemli bir proje oldu. Sebep olanlardan ve devletimizden Allah razı olsun. Sizler görev yapacağınız okullarda öğrencilerimizin güvende olması için çok önemli görevler ifa edeceksiniz. Bizler sizleri eğitimin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Okullarda öğrencilerimizi ilk karşılayan sizlersiniz. Bir güler yüzünüz, bir tebessümünüz onların günlerinin iyi geçmesini sağlayacağı gibi bir asık surat ve kötü karşılama da onların günlerinin kötü geçmesine neden olabilir. Bir öğretmen gibi, bir yönetici gibi okula ve öğrenciye sahip çıkmalısınız. Her okulumuzda iki tane okul polisi bulunuyor. Onlarla da daima irtibat halinde olmalısınız. Emniyet Müdürümüze de katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan da yaptığı konuşmada, “Sizler okullarda gözümüz, kulağımız, ayağımız kısacası çok önemli mesai arkadaşlarımızsınız.  Bir yakınınız, bir kardeşiniz, bir çocuğunuzun nasıl bir ortamda olmasını arzu ediyorsanız öyle görev yapın. Görev yerlerinizi ikinci eviniz olarak görmeli, işinizi severek yapmalısınız. Böyle yaparsanız gerçekten başarılı olursunuz. Gördüğünüz bir sıkıntıda, bir aksaklıkta mutlaka haberimiz olsun. Her zaman irtibat halinde olalım. Sizin burada başarınız ilçemizdeki güvenliğe de olumlu katkı sağlayacaktır. Görevlerinizde başarılar diliyorum” ifadeleriyle kısaca düşüncelerini belirtti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Bedir’in de katıldığı toplantı Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan’ın Özel Güvenlikçilere yaptığı sunumla sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24