İrfanlı Aile Sağlığı Merkezi İrfanlı’ya hizmet veriyor

Kısa bir süre önce hizmete açılan Of İrfanlı Aile Sağlığı Merkezi, 180 m2 lik alanda 2 hekim, 2 hemşire ve temizlik personelleriyle İrfanlı halkına sağlık hizmeti veriyor.

İrfanlı Aile Sağlığı Merkezi İrfanlı’ya hizmet veriyor

İrfanlı Mahallesi’nde kısa bir süre önce hizmete açılan Of İrfanlı Aile Sağlığı Merkezi, 180 m2 lik alanda 2 hekim, 2 hemşire ve temizlik personelleriyle İrfanlı halkına sağlık hizmeti veriyor.

 

İki kattan oluşan binada bebek emzirme odası, gebe takip odası, tıbbi müdahale odası, 2 hekim odası, hemşire odası ve aşı takip odası bulunuyor.

 

2017 yılında hizmet vermeye başlanan binada her gün öğlene kadar kan alımı, muayene, reçete yazımı, bebek takibi, bebek aşısı ile 1549 kadın izleme yapılmaktadır.

 

İrfanlı halkına hizmet vermek için devlet tarafından açılan Of İrfanlı Aile Sağlığı Merkezinde sağlık ocaklarında verilen her türlü hizmete sahip donanım mevcuttur. Aile hekimlikleri için kendi talepleriyle vatandaşların ikametlerini değiştirmeden buradan hizmet alabileceklerdir. Başvurulanın T.C. kimlik numaralarıyla aile sağlık merkezine yapmaları yeterlidir.

 

Yeni açılmış olduğu halde günlük ortalama 30-40 hastaya hizmet veren sağlık merkezi güler yüzlü hekimleri ve çalışanlarıyla İrfanlı halkını beklemektedir.

 

İrfanlı Aile Sağlığı Merkezi’nde hekimler Gizem Yazıcı ve Asiye Günaydın ile hemşireler Sevilay Mollakabahasanoğlu ve Yasemin Er görev yapmaktadır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 6 yıl Önce

AİLE SAĞLIK OCAĞI HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN. DEVLETİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24