İcra Müdürü Akpınar’ın Okul Caddesinde kayak keyfi

Kar yağışının ardından soğuk hava nedeniyle cadde ve sokaklar buz pistin dönünce Kayaksever Müdür Akpınar bu fırsatı kaçırmadı.

Kar ve buzlanma çok sayıda insan için hayatı olumsuz yönde etkilerken çocukların yanı sıra karın keyfini sürenler de var.

 

Renkli kişiliği ve kayaksever özelliği ile bilinen Of İcra Müdürü Aytekin Akpınar, sabah sporunda Okul Caddesi’nde kayak yaptı.

 

Kayak yapmayı çok seven Müdür Akpınar, her kar yağışında patenlerini ayağına giyerek uygun yerlerde kayak yapıyor.

 

Soğuk hava nedeniyle Of Merkezdeki kar birikintisinin buza dönüşmesini fırsat bilen Müdür Akpınar, bu kez Okul Caddesi üzerinde kayak keyfi yaşadı.

 

Akbank yokuşu olarak bilinen Belediye önündeki yokuşta tuzlama çalışması yapıldığı için buzların eridiğini ve rampada kayak yapamadığını ifade eden Akpınar; “Bu sene kar duamız kabul oldu. Bol kar yağdı. Yerler güzel buzlandı. Biz de bu güzel ve bulunmaz fırsatı değerlendirelim istedik. Sabah sporumuzu yaptık” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
y.raif hızal
y.raif hızal - 8 yıl Önce

müdürü kutluyorum güzel bir sporla ilgileniyor .bende ofda olsam onunla kayardım.ançak haberde bir yanlışlık var ayağına taktıkları paten değil kayak botuyla kayaklarıdır .

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24