Hem Kur’an eğitimi hem de örgün eğitim alıyorlar

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Gürpınar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İdareci, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Hem Kur’an eğitimi hem de örgün eğitim alıyorlar

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte her hafta bir okulu ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler takdim ediyor.

 

Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu’na yapılan ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da katıldı.

 

Kendilerini böyle güzel bir ortamda öğretmen ve öğrencileriyle bir araya getiren Kaymakam Fırat’a teşekkür eden Müdür Aktaş; “İlçelerimizi dolaşıp okul ziyaretleri yapıyoruz. Okulumuz hakkında aldığımız bilgiye göre okulumuzun öğrencilerinin % 90’ı Doğu ve Güneydoğudan gelen yavrularımızdan oluşuyor. Burada hem Kuran Kurslarında Kuran eğitimi alıyor hem de okullarında devam ediyorlar. Sizler onlara devletin sıcak elini, müşfik yüzünü, kardeşlik bağını kuvvetlendiriyorsunuz. Sadece akademik olarak değil sosyo kültürel olarak da önemli hizmetlerde bulunuyorsunuz. Belki de bu yavrularımız memleketlerinde kalsaydı terör örgütlerinin elinde heder olup gidebilirlerdi. Allah esirgesin ülkenin bölünmesi için çalışırlardı. Şimdi sizler onlara göstereceğiniz devletin sıcak ilgi ve alakasını, aile yakınlığıyla onları iyi yetiştirip topluma katacaksınız. Kim bilir buradan mezun olan yavrularımız yarın memleketlerinin idarecileri olacak, orada ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlayacaklar. Sizler de görevini bihakkın yapmanın huzurunu yaşayacaksınız. Yeter ki kalplerine dokunun. Hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Müdür Aktaş’ın programlarına katılmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Fırat; “Her hafta bir okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizle sohbet ediyoruz. Maşallah okullarımız cıvıl cıvıl.  Başarılı bir çalışma kadromuz var inşallah daha iyisini hep birlikte başaracağız. Bu manada bu haftaki ziyaretimize değerli İl Milli Eğitim Müdürümüzün katılması bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine ilçemizin eğitimi adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Sohbetin ardından sınıfları ziyaret eden Kaymakam Fırat ve Müdür Aktaş, öğrencilere satranç takımı hediye etti.

 

Kaymakam Fırat ve Müdür Aktaş’ın yanı sıra ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan, Vatan ve Teknoloji Vakfı Başkanı Mehmet Öztürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Yılmaz Ayar katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24