Hacımustafaoğlu afetten böyle kurtuldu

19 Eylül’de Of’ta meydana gelen afete aracıyla seyir halindeyken yakalanan Dursun Ali Hacımustafaoğlu, ölümle yaşam arasında gitti geldi.

Hacımustafaoğlu afetten böyle kurtuldu

19 Eylül’de Of’ta yaşanan Afette birçok yerde heyelan meydana geldi. Heyelanlardan Cumhuriyet Mahallesi de nasibini fazlasıyla aldı.

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde aracıyla seyir halindeki Dursun Ali Hacımustafaoğlu, yolun sele gitmesi sonucu hayatını son anda kurtardı.

 

Önündeki yolun bir anda yok olduğunu fark eden Hacımustafaoğlu, hemen aracını geri vitese takarak kaçmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Yolun arkadaki bölümü de heyelana gitmişti. Hemen aracından kendini dışarıya atan Hacımustafaoğlu canını kurtarmayı başardı.

 

Ancak mal, canın yongasıydı. Aracın iki lastiği heyelanlı bölgede iki lastiği de yolda kalan aracının sele gitmemesi için aracını halatla üst kısımda bulunan ağaca bağlayan Hacımustafaoğlu, ölümün kıyısından dönerek çifte mutluluk yaşadı.

 

Geceyi askıda geçiren araç, Afetin sonrasındaki sabah bulunduğu yerden vinç yardımıyla alındı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
İSMAİL SARIALİOĞLU
İSMAİL SARIALİOĞLU - 10 yıl Önce

araba yar dibinden gittiğine bakılırsa yol düştükten sonra geçmeye çalışmış gibi duruyor. şanslı değil şansını zorlamak bu olsa gerek.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24