Güngör Saral aday olacak mı?

Cumhur İttifakı nedeniyle Of Belediye Başkanlığı için MHP’den aday gösterilmeyen Güngör Saral, bağımsız veya başka bir partiden aday olup olmayacağına henüz karar vermediğini açıkladı.

Güngör Saral aday olacak mı?

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Of Belediye Başkan Adayı olan ancak Cumhur İttifakı nedeniyle aday gösterilmeyen Güngör Saral, yaptığı açıklamada yaşanan süreci açıklayarak bağımsız veya başka bir partiden aday olup olmayacağına henüz karar vermediğini açıkladı.

 

İşte Güngör Saral’ın açıklaması;

Bildiğiniz üzere 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, MHP Genel Merkezine davet edilerek Of Belediye Başkanlığına aday olmam için istifa etmem istendi. "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" anlayışı ve Of’umuza hizmet etmek amacı ile 23 yıllık öğretmenlik mesleğimden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Of Belediye Başkan adayı oldum.

 

Daha önce 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde de, AK Parti’den Of Belediye Başkan aday adaylığım sürecinde de, Of'ta yaşayan insanların büyük teveccühünü kazanmış olmama ve anketlerin çoğunda ilk sırada çıkmama rağmen aday gösterilmedim. Of Belediye Başkanlığı adaylığım süresince, daha güzel, yaşanabilir bir Of için hazırladığımız projelerimizi, 68 Mahalle ve ev ev gezerek, siz değerli Oflu gönül dostlarımıza anlatmaya çalıştık. Burada amacımız kesinlikle diğer adayları karalamak değildir. Hedefimiz sizlerle birlikte Of’umuzu daha iyiye, daha güzele, hak ettiği yere taşımaktır.

 

Of’ta yaşayan, Of’umuzla gönül bağı olan herkes gibi biz de, ikinci Üniversiteyi alamadık bari 3.Üniversite Of’umuza gelsin, gençlerimize yeni iş sahaları açılsın, her yıl 3 milyon turistin geldiği Uzungöl'den Of’umuz da turizm payını alsın, Ofumuzdaki alt yapı-üst yapı karmaşası çözülsün, İnsanlarımız Of’a araçları ile rahatça girebilsin, trafik sorunu, park sorunu çözülsün, başıboş sokak hayvanları sorunu çözülsün, çürümeye terk edilen Kültür Merkezi Binası hizmete açılsın; eğitim, sağlık, kültür, turizm ve her alanda Of’umuz ismine ve ağırlığına yakışır seviyelere gelsin diye, siz değerli gönüldaşlarımın ısrarı ile Of’umuza Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye talip oldum. Projelerimiz ve yaptığımız çalışmalar halkımız nezdinde takdir gördü ki, Of’ta yapılan 3 ankette de şahsım 1.sırada çıkmıştır.

 

Gelinen bu süreçte, Sayın Cumhurbaşkanımızın Of Belediye Başkanlığı için ittifak adayı olarak mevcut Belediye Başkanını ilan etmesi neticesinde, MHP Yönetiminin isteği ile MHP Of Belediye Başkanlığı adaylığından geri çekilmek zorunda bırakıldım.


Bundan sonraki süreçte Of’umuza hizmet için ne yapmamız gerektiğini yine siz değerli gönüldaşlarımla istişare ederek karar vereceğiz. Of’umuzun güzelleştirilmesi çalışmalarımızda bizlere destek veren aileme, arkadaşlarıma, eğitim camiamıza, 68 mahalledeki vatandaşlarımıza ve özetle sessiz çoğunluğa ve basınımıza özellikle teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısını diliyorum. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum.

 

Güngör SARAL
Eğitimci

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24