Gazi Mustafa Kemal, vefatının 76.yılında anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 76.yılında tüm yurtta olduğu gibi Of’ta da düzenlenen törenlerle anıldı.

Gazi Mustafa Kemal, vefatının 76.yılında anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76.yılı nedeniyle Of’ta anma programları düzenlendi.

 

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Tosçalı ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu anıta çelenk sundular.

 

Saat 09.05’te sirenler çalınarak iki dakikalık saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla buradaki tören sona erdi.

 

Atatürk’ü anma programı ise Of Anadolu Lisesi’nde düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Öğrencilerin şiirler okuduğu programda Atatürk’ün hayatı ile ilgili olarak hazırlanan slayt gösterisi ve Atatürk’ün vefatıyla ilgili dış basında çıkan haberlerin okunmasının ardından sona erdi.

 

Programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Vekili Mustafa Tosçalı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Daire Amirleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24