Fırat ve Sarıalioğlu’ndan Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Of Muhtarlar Derneği’ni ziyaret Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu günün anısına Başkan Yardımcısı Coşkun Ayyıldız’a plaket takdim ettiler.

Fırat ve Sarıalioğlu’ndan Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

 

Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada; “Halkımıza hizmet noktasında sahada daima birlikte hareket ettiğimiz; Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlar, sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam Fırat da yaptığı açıklamada; “‪Necip milletimizin sevincini ve derdini paylaşan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize ulaştırmada görev alan, demokrasimizin temsilcileri değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Dernek yöneticileri ve muhtarlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, günün anısına Dernek Başkan Yardımcısı Coşkun Ayyıldız’a plaket takdim ettiler.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24