FETÖ her yere sızmış ama Ak Parti’ye sızmamış

CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu yaptığı açıklamada TSK’nın Suriye topraklarında gerçekleştirdiği Fırat Kalkan Operasyonunu ile FETÖ ile mücadeleyi eleştirdi.

FETÖ her yere sızmış ama Ak Parti’ye sızmamış

CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği toplantıda parti yöneticileri ve Trabzon Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi.

 

Toplantıda ülke gündemine dair açıklamalar yapan Kaptanoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye topraklarında gerçekleştirdiği Fırat Kalkan Operasyonunu ile Hükümetin yürüttüğü FETÖ ile mücadeleyi eleştirdi.

 

İstanbul Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi Tayfun Kahyaoğlu’nun da katıldığı toplantıda konuşan Kaptanoğlu; “Hükümet kendi topraklarında güvenliği sağlayamamışken, her gün şehit haberleriyle canımız acırken kalktık Suriye’ye huzur operasyonu yapıyoruz. Önce kendi iç güvenliğimizi sağlamamız gerekir” dedi.

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ ile mücadeleye de değinen Kaptanoğlu; “Bu nasıl bir mücadeledir anlamış değiliz. Bu FETÖ Devlete sızmış, okullara sızmış, camilere sızmış, MİT’e sızmış, emniyete sızmış, Cumhurbaşkanlığına sızmış, CHP’nin Genel Başkanı’nın korumalarına kadar sızmış ama AKP’ye sızmamış. Ne kadar temiz bir partiymişler de onlara bu FETÖ sızmamış. Anlamakta güçlü çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24