Engelli çocuklar ve aileleri yemekte buluştu

Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları ile Of Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen programda engelli çocuklar ve aileleri bir araya geldi.

Engelli çocuklar ve aileleri yemekte buluştu

Engelliler Haftası nedeniyle Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ile Of Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen öğle yemeğinde engelli çocuklar ve aileleri bir araya geldi.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Engelliler Derneği Başkanı Tahir Hacıahmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

 

Yemekte eğitim gören engelli çocuklarla ilgili bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Of’ta iki Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezimizde 140 öğrencimiz eğitim görüyor. Ayrıca Yakup Türköz Özel Eğitim İş Okulumuzda da 33 öğrencimiz eğitim görüyor. Öğrencilerimizi hem eğitiyor, hem topluma kandırıyoruz” dedi.

 

Engelliler Derneği Başkanı Tahir Hacıahmetoğlu ise yaptığı açıklamada; “Hepimiz birer engelli adayıyız. Geçirdiğim beyin ameliyatı ve kısmi felç sonrası konuşmada sorun yaşıyorum. O nedenle hepimiz her an engelli olabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; “Bu güzel organizasyonu düzenleyen Kadın Kolları Başkanımız Nurcan hanıma teşekkür ediyorum. Peygamberimiz Cennet annelerimizin ayakları altındadır buyuruyor. Her anne değerlidir, her anne özeldir. Ama Bu yavrularımızın anneleri daha özeldir. Ben onların ellerinden öpüyorum. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

 

Yemeğin ardından programa katılan engelli çocuklara Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 8 yıl Önce

TÜM ENGELLİLERE ALLAHTAN ŞİFA DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24