Emel Saral’dan Teşekkür Mesajı

CHP Of Belediye Başkan Adayı Emel Saral, Sosyal Paylaşım Sitesinden yayınladığı mesajında mücadelelerinin rakamla ölçülemeyeceğini ifade etti.

Emel Saral’dan Teşekkür Mesajı

30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Of Belediye Başkan Adayı olan Emel Saral, yol arkadaşlarına teşekkür ederek hatalarından ders çıkartacaklarını belirtti.

 

İşte Emel Saral’ın açıklaması;

Sevgili dostlar.... Cumhuriyet Halk partisi terbiyesi almış her partili gibi yapmam gerekeni yaptım ve ilçemden aday oldum. Bu süreçte bana destek olan olmayan tüm dostlarıma selam olsun. Ve yine bu süreçte evinden, işinden, çoluk çocuğundan fedakarlık ederek benimle beraber mücadele eden yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor önlerinde saygıyla eğiliyorum. Emin olunuz ben kaybetmedim bir an bile kaybettiğim hissine kapılmadım. Memleket sevdalısı yüreklerin cumhuriyet değerleri uğruna verdikleri mücadelede kaybedenleri olmaz. Gün kenetlenme, birlik beraberlik içerisinde yılmadan yorulmadan yola devam etme günüdür. Hatalarımızdan ders alacağız. Çalışmalarımız sırasında tespit ettiğimiz eksiklerimizi gidereceğiz. Kendi içimizde özeleştirimizi vereceğiz ve aslanlar gibi mücadelemize devam edeceğiz. Yani dostlar dosta düşmana inat kol kırılacak ve yen içinde kalacak. Güneşe benzeyeceğiz... Ne batmaktan korkacağız, ne de doğmaktan yorulacağız. Biz Atatürk’ün kızları kurtuluş savaşı geleneğinden gelmekteyiz. Mücadelemiz rakamlarla ölçülemez... And olsun ki Ömrümün sonuna kadar bu davanın hizmetkarı olacağım.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24