Dönemin son müdürler toplantısı yapıldı

Eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek ve istişarede bulunmak üzere yapılan dönemin son müdürler toplantısı Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın başkanlığında yapıldı.

 Dönemin son müdürler toplantısı yapıldı

Eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek ve istişarede bulunmak üzere her ay düzenli olarak yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürler toplantısı bu ay Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın başkanlığında yapıldı.

 

2017-2018 eğitim öğretim yılının son toplantısı olan Ocak ayı toplantısı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Kaymakam Fırat’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turan ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Eyüp Fırat, “Bir eğitim öğretim yılının sonuna daha geldik. İlçe olarak eğitim ailesi olarak güzel bir birlikteliğiniz var. Burada bu birlikteliği sağlayan da İlçe Milli Eğitim Müdürümüzdür. Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İlçemiz sadece akademik başarıyı değil sosyal, kültürel ve sportif alanda da başarılı oluyor. Özellikle bütün olarak başarının sağlanmasını çok önemsiyorum. Bir ülkenin zenginliği petrol, yer altı zenginliği değildir. İyi eğitilmiş insan gücüdür zenginliği. Bu yolda hepiniz gayretli ve özverili çalışıyorsunuz hepinizi tebrik ediyorum. Aynı azim ve gayreti 2. Dönem de göstereceğinize inanıyor, hepinize iyi tatiller diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Kaymakam Fırat, konuşmanın ardından ayrılarak toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında diğer konuların istişaresi şeklinde devam etti.

 

Birinci dönemi kazasız, belasız tamamladıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Şükürler olsun ki 1. dönemi kazasız, belasız, başarılı bir şekilde tamamladık. Bunu hep birlikte başardık, sizlere teşekkür ediyorum. Bakanlığımızın FATİH projesine önemini biliyorsunuz. Bu projeye bağlı olarak EBA sisteminin önemi her geçen gün devam ediyor. Bakanlığımız bizlerden sistemin yaygınlaştırılarak kullandırılmasını istiyor. Gelecek eğitim- öğretim yılı için hazırlanacak kitap taleplerini zamanında ve doğru bir şekilde girelim. Okullarımızdaki donanım ihtiyaçları belirlenerek sisteme zamanında girilsin. TUBİTAK 4006 projeleri için katılım konusunda gevşeklik göstermeyelim. Zamanında gerekli çalışmalar yapılarak başvurular yapalım. Her Okulun Projesi Olsun (HOPO) kapsamında okullarımızda yapacağımız projelerde başvuru zamanına dikkat edip geç kalmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize iyi tatiller diliyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24