Dede Başkan ve Başkan Yaşar Konyalı öğrencileri ağırladı

Dede Başkan Hasan Çakır ve Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Konya’da öğrenim gören Üniversite öğrencilerini Of’ta ağırladı.

Dede Başkan ve Başkan Yaşar Konyalı öğrencileri ağırladı

Konya Selçuk Üniversitesi’nde eğitim gören ve İlim Yayma Cemiyeti Konya Şubesi Yurdu’nda konaklayan bir grup öğrenci Karadeniz gezisi kapsamında Of’a geldi.

 

Gezi kapsamında Karadeniz Bölgesi’nin tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret eden öğrenciler, Rize Ayder ve Uzungöl’ü de gezdiler. 

 

Ziyaret dönüşü Of’a uğrayan öğrenciler, Selçuk Üniversitesi eski mezunlarından olan ve İlim Yayma Cemiyeti Konya Şube Yurdu’nda konaklayan Memur Sen Of İlçe Başkanı ve Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni olan Yüksel Yaşar tarafından ağırlandılar.

 

Of’un önde gelen hayırseverlerinden olan ve Dede Başkan olarak tanınan Ballıca Belediyesi’nin Eski Başkanı Hasan Çakır’ı da makamında ziyaret eden öğrenciler, misafirperverlikleri için Dede Başkan Hasan Çakır ve Yüksel Yaşar’a teşekkür ettiler.

 

Dede Başkan Çakır ve Başkan Yaşar tarafından akşam yemeği ikram edilen öğrenciler, ziyaretin ardından Of’tan ayrıldılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

DEDE BAŞKANA DA BU YAKIŞIR.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24