Cumder’den Huzurevi sakinlerine anlamlı ziyaret

Of Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları tarafından organize edilen etkinlik kapsamında İstanbul Huzur Evi ziyaret edilerek huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Cumder’den Huzurevi sakinlerine anlamlı ziyaret

İstanbul Güngören’de en aktif dernekler arasından bulunan Of Cumapazarı Derneği (CUMDER)  her geçen gün etkinliklerine bir yenisini ekliyor.

 

Dernek tarafından Huzur Evleri Kurma ve Yaşatma Derneği Bahçelievler’de bulunan İstanbul Huzur Evi’ne ziyaret düzenlendi.

 

Derneğin Kadın kollarınca organize edilen ziyarette çeşitli hediyeler takdim edilen yaşlılar sevindirildi.

 

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yaşar Çakır; “Etkinliklerimiz arasında bugüne kadar yaptığımız en anlamlı bir etkinlik olarak görüyorum. Orada yatan yaşlılarımız ile sohbet etmek bizleri hem duygulandırdı hem de sevindirdi. Temennimiz yaşlılarımıza aileleri baksın. Ama maalesef günümüzde yaşlılarımıza, büyüklerimize değer verilmeyen bir zamana doğru gidiyoruz. Bu beni çok üzüyor. Gerçekten bugün o üzüntüyü ziyaret ettiğimiz yaşlılarımızla yaşadım. Temennimiz yaşlılarımızın yeri huzur evleri değil, kendi evleri olmalıdır. Her ne kadar yaşlılarımız huzur evlerinde mutlu olsalar bile onların asıl yuvaları evleri olmalıdır. Bir mutluluğumu da ifade etmeden de geçemeyeceğim. Yaşlılarımıza huzur evi personelince gerçekten olağan üstü bir hizmet ve ilgi gördüm. Başta huzur evi müdürü Yusuf Özürk, Hemşireler Sacide Altın, Serra Kaman ve tüm huzur evi personellerine yürekten teşekkür ediyorum. Bundan böyle zaman zaman huzur evlerine ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24