Cumder’den hatim programı

Of Cumapazarı Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği hatim programı ile geçmişini yad etti.

Cumder’den hatim programı

İstanbul’daki en etkin Of sivil toplum kuruluşlarından biri olan Of Cumapazarı Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği hatim programı ile hayatını kaybeden vatandaşlarını andı.

 

Derneğin Güngören’de bulunan merkezinde düzenlenen Hatmi Şerife Çataldere Derneği Başkanı Sadettin Ayyıldız, Uğurlu Dernek Başkanı Yaşar İlhan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

Sabah düzenlenen kahvaltı ile başlayan anma programı Fatih Derviş Ali Camii İmam Hatibi Oflu hemşerimiz ve aynı zamanda Çataldere Derneği Başkanı olan Sadettin Ayyıldız'ın sohbetiyle devam etti. Okunan Hatmi Şerif ve yapılan duanın ardından Derneğin Üyesi İbrahim Yılmaz Hacıhasanoğlu’nun hayatını kaybedenler anısına hazırladığı slaytın sunumu yapıldı.

 

Hayatını kaybedenlerin resimlerinin yer aldığı slaytı izleyen Cumapazarlılar, anılarını tazelerken gözyaşlarını tutamadılar.

 

Programın sonunda davetlilere çeşitli ikramlar yapılırken, Dernek Başkanı Yaşar Çakır yaptığı konuşmada davetlerine icabet eden, tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24