Cumder İşadamı ve Bürokratları ağırladı

Of Cumapazarı Derneği (Cumder) bu yıl ilkini organize ederek iş adamları, bürokratlar ve sanatçılarla yöresel yemek programında bir araya geldiler.

Cumder İşadamı ve Bürokratları ağırladı
Of Cumapazarı Derneği  (Cumder)  bu yıl ilkini organize ederek iş adamları, bürokratlar ve sanatçılarla yöresel yemek programında bir araya geldiler.


Yöremizin leziz yemekleri arpa çorbası, lahana sarma, cumur, turşu, hamsili pilav ve Cumapazarı baklavası ile davetliler yöremizin leziz yemeklerini tattılar.


Geceye  2008-2012 Yılları arasında Of İlçemizde kaymakamlık yapmış ve her Oflunun gönlünde taht kurmuş Kadıköy kaymakamı Tuncay Sonel , Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu, Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Fatih  Özçiçek , Ankara eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bütçe daire müdürü Filibya Saral, Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. İrfan Koç, İş adamları Mustafa Türk, Kemal Günaydın, Murat Saral, Dursun Yılmaz, Fikri Kurt, Ayşe Aydın, geçmiş dönem yönetim kurulu üyemiz Av.Ümran Güçlü Kütahya, Güngören Trabzonlular derneği başkanı İbrahim Yılmaz, Of-Saraçlı köyü derneği başkanı Mustafa Bahri Vahapoğlu, Dernekpazarı Gülenköy Derneği Başkanı Ali Ayazoğlu, Of-Kıyıboyu Derneği Başkanı Hasan Kolenoğlu geceye renk katan isimlerdi.


Hoş bir sohbet ortamında geçen yöresel yemeğimiz sonrası yöremiz kemençe üstadı Hüseyin Altunsoy ve bağlama üstadı Sebahattin Aytaş yemeğe katılanlara müzik ziyafeti yaşattılar. Başkan Yaşar Çakır misafirleri  tek tek uğurladı.


HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

Of Ajans

Merve Sezgin

Site Editörü-Muhabir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24