Cefakar anne Ayşe Akbulut kazada can verdi

Geçen yıl eşini kaybeden, altı çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan, engelli oğlu Sabri Akbulut’un eğitim hayatını sürdürebilmesi için onu her gün okula taşıyan Ayşe Akbulut, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Cefakar anne Ayşe Akbulut kazada can verdi

Of’un Ballıca Mahallesi Güneşalan Mevkii sakinlerinden Merhum Mehmet Akbulut’un eşi Ayşe Akbulut (42) Trabzon’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

 

İbrahim, Gülname, Sinan, Süleyman, Hüseyin ve Sabri kardeşlerin anneleri olan Ayşe Akbulut, hasta olan oğlunun tedavisi için KTÜ Farabi Tıp Fakültesine gidiyordu. Araçtan inip yoldan karşıya geçtiği esnada kendisine çarpan aracın altında kalan Akbulut, hayatını kaybetti.

 

Geçen yıl eşi Mehmet Akbulut’u ebediyete uğurlayan Ayşe Akbulut, eşinin vefatından sonra beş erkek çocuğunun geçimini sürdürmeye çalışan Ayşe Akbulut, aynı zamanda engelli olan oğlu Sabri ile de özel olarak ilgilenerek eğitim hayatını devam ettirmesi için onu her gün engelli arcı ile birlikte okula taşıyordu.

 

Fedakarlığı ve gayretiyle çevresinde takdir toplayan Ayşe Akbulut’un ölümü tanıyanları tarafından derin üzüntüye neden oldu.

 

Ayşe Akbulut’un cenazesi Çarşıbaşı Büyük Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ballıca Güneşalan Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye akraba, dost ve yakınlarından oluşan kalabalık cemaat katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 6 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24