Çarşıbaşı Camii’nin minaresi yıkılıyor

Of’un en büyük Camisi olan Çarşıbaşı Camii’nin minaresi yıkılıyor. Camiye Yeşilyurt ailesi tarafından çift minare yapılacak.

Çarşıbaşı Camii’nin minaresi yıkılıyor

Of’un en büyük, Karadeniz Bölgesinin ve Türkiye’nin sayılı Camilerinden biri olan Of Çarşıbaşı Büyük Camii’nin minaresi yıkılmaya başlandı.

 

Hayırseverlikleri ile öne çıkan ve Of’a önemli yatırımlar yapan Yeşilyurt Ailesi tarafından Camiye 2 adet yeni minare yapılacak.

 

Minare yıkım çalışmaları nedeniyle Çarşıbaşı Camii çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken güvenlik nedeniyle gündüz saatlerinde Balaban Caddesi geçişi trafiğe kapatılıyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 8 yıl Önce

Tabiki de cami yapmak,okul yapmak hastane yapmak çok güzel şeyler.Toplum yararına insanlık yararına olan her şey takdir edilesidir.Fakat bir minareye sahip olan caminin minaresini yıkıp yerine 2 tane yapmak müsrifliktir.Keşke bunun yerine yıkılmak üzere olan kütüphane yapılsa,hastanede mevcutta olmayan mr cihazları getirilse,okul yapılsa,fakirlere ev yapılsa,daha bir çok şey..Rabbim niyetinizi kabul eylesin,ne diyeyim başka.

Melek Harbutoğlu
Melek Harbutoğlu - 8 yıl Önce

Bayağı bir marjinal düşünmüşsünüz şimdi şöyle güzelce bunu açıklamak vardı neyse azı karar ...

Hakan
Hakan - 8 yıl Önce

"Marjinal"kelimesini kullanmışsınız fakat benim marjinal düşünmediğim gerçeğini kavrayamamışsınız.Belli ki kavram karmaşası içindesiniz.Yazdıklarımdan "minare dert olmuş" yargısına varacak kadar saçma bir yargı çıkarmış olmanız da okuduğunu algılama problemi yaşadığınızı ortaya koyuyor.Şimdi size bol bol okuma,anlama algılama etkinlikleri tavsiye ediyorum.O üstün derecedeki kelime haznenizle "çok güzel açıklamanızı" da kendinize yapmış olursanız benim cami,minare ile bir derdim olmadığını yazdığım yorumdan anlamış olurdunuz da "neyse!".

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24