Büyükşehir Bem-Bir-Sen ile sosyal denge anlaşması imzaladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEM-BİR-SEN) arasında Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarındaki memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Büyükşehir Bem-Bir-Sen ile sosyal denge anlaşması imzaladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, büyükşehir belediyesinde çalışan memurların ekonomik durumunun iyileştirilmesine yönelik hazırlanan sözleşmeyi törenle imzaladı.

 

İmza töreni sonrası yaptığı konuşmada, belediyelerde ve özel idarelerde memur ve sözleşmeli personele ilave olarak verilen sosyal denge tazminatının sözleşmesini imzalamak üzere bir araya geldiklerini söyleyen ve sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Zorluoğlu, belediye çalışanlarının daha iyi imkânlarla Trabzon’a daha iyi hizmetler sunmasını temenni ettiklerini kaydetti.

 

Başkan Zorluoğlu, “2019 yılının kalan kısmında da yasal olarak ödenebilecek en yüksek tutarı hem memur hem de sözleşmeli personelimize ödeyeceğiz. Sözleşmenin memurlarımıza, sözleşmeli personelimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Bu kapsamda tüm çalışanlarımızın şartlarının iyileştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Memurlarımız ile sosyal denge tazminatı sözleşmesini bugün itibariyle imzalamış olduk. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na imzalanan sözleşme için memurlar adına teşekkürlerini bildirirken, törende sendika temsilcileri ve Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Nazmi Öztürk de hazır bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24