Bu asfalt Of Çaykara yoluna yakışmıyor

Çaykara Of yolunun Gençlik Merkezi önündeki kavşak noktasındaki bozuk sathın uzun süredir asfaltlanmaması sürücüleri zor durumda bırakıyor.

 Bu asfalt Of Çaykara yoluna yakışmıyor

Of Çaykara Yolunun Of Gençlik Merkezi önündeki kavşağının dere tarafındaki güzergahının bozuk asfaltı, sürücüleri ve araçları zor durumda bırakıyor.

 

Yaz mevsimi olması nedeniyle aşırı trafik yoğunluğunun yaşandığı Of Çaykara yolundaki yaklaşık 200 metrelik alanın asfaltı uzun süredir bozu durumda. Yüzeyde yaşanan aşınma ve derin çukurlar nedeniyle sıkıntı yaşayan sürücüler, kavşak nedeniyle viraj olan mevkide araç kontrolünü sağlamakta güçlük çekiyorlar.

 

Her gün Uzungöl’e giden yüzlerce yerli ve yabancı turist ile Of’un yarıdan fazla nüfusunun ikamet ettiği Solaklı Vadisi’ndeki vatandaşların kullandığı güzergahtaki bu bozuk asfaltın uzun süredir yenilenmemesi sürücüleri ve vatandaşları üzüyor.

 

Bozuk asfalt nedeniyle araçlarında ciddi hasarlar meydana geldiğini ifade eden sürücüler, yetkililerden bu mevkinin bir an evvel asfaltlandırılmasını talep ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24