Bölümlü’de acı kaza; 2 kişi öldü, 3 kişi yaralı

Of'un Bölümlü Beldesi'nde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Bölümlü Beldesi Aksaray Mahallesi'nde meydana gelen olayda Abdurrahman Yazıcı (65) yönetimindeki 61 FK 571 plakalı araç kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

 

Kazada araçta bulunan Kasım Yazıcı (53) olay yerinde hayatını kaybederken olayda yaralanan Ayşe Yazıcı (62) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

 

Kazada yaralanan Abdurrahman Yazıcı (65), Selma Yazıcı (50) ve Şükriye Saygın (45) acil 112 ekipleri tarafından Of Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk tedavileri yapılan yaralılar Trabzon'a sevk edildi.

 

Olay yerinde hayatını kaybeden Kasım Yazıcı'nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Of Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken yolda hayatını kaybeden Ayşe Yazıcı'nın naaşı da Of Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bölümlü'de çifte acı

 

Bölümlü Beldesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Kasım Yazıcı ile yengesi Ayşe Yazıcı bugün toprağa verildiler.

 

Bölümlü Beldesi Aksaray Mahallesi'ndeki İlköğretim Okulunun bahçesinde düzenlenen cenaze töreni yoğun yağmur altında yapıldı.

 

Yazıcı ailesinin çifte acıyı aynı anda yaşadığı cenaze törenine Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Kurtuluş, Bölümlü Belediye Başkanı İsmail Mercan, Uğurlu Belediye Başkanı İ.Hikmet Yalçınkaya, Yazıcı ailesinin dost ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Omer sandikci
Omer sandikci - 12 yıl Önce

Ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifa bolumlu halkına gecmis olsun

hayrettin saygin
hayrettin saygin - 12 yıl Önce

Ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifa bolumlu halkına gecmis olsun

bayram eral
bayram eral - 12 yıl Önce

yine bölümlü yine ölüm ölenlere allah tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim çok üzüldük

ismail sarıalioğlu
ismail sarıalioğlu - 12 yıl Önce

hafızam beni yanıltmıyorsa ya geçen yıl veya önceki yıl benzer bir kaza yine bölümlü de olmuş ve 3 vatandaşımız allahın rahmetine kavuşmuştu ne acıdırki yine bölümlü ve yine acı bir tablo inşallah bu son olur. bu vesileyle ölenlere allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dilerim mekanları cennet olur inşallah...

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Elem trafik kazasını yeni öğrenmiş bulunuyorum, kazada ölenlere allahtan rahmet geride kalan aile fertlerine sabırlar dilerim. Yine aynı kazada yaralanan vatandaşlarada acil şifalar dilerim.

Yavuz abdulazizoglu
Yavuz abdulazizoglu - 12 yıl Önce

Aileyi cok yakin tanirim bu haber beni cok uzdu rahmetli ayse annemizin yemegini bile yemisim rabbim mekanini cennet eylesin abdurrahman amcayada acil sifalar diliyorum :((

Fatih Öztürk
Fatih Öztürk - 12 yıl Önce

kazada vefat edenlerere Allahtan rahmet diliyorum.yakınlarının başı sağolsun.yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.

Tumbak Sevkiyat ekibi
Tumbak Sevkiyat ekibi - 12 yıl Önce

Kazada haybedenlerin yeri cennet olsun yaralılara acil sifalar yakinlarinada Alahtan sabir


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24