Bir zamanlar Trabzon’da film ekibi kahvaltıda buluştu

Yönetmenliğini Oflu Kubilay Erkan Yazıcı’nın yaptığı gerçek hayat hikâyesinden uyarlanarak yazılan “Biz zamanlar Trabzon’da” filminin çekimleri, Soğukpınar Mahallesi sahilinde kurulan film platformunda hummalı bir şekilde devam ediyor.

Bir zamanlar Trabzon’da film ekibi kahvaltıda buluştu

Of Soğukpınar Mahallesi sahili, “Bir Zamanlar Trabzon’da” filmine ev sahipliği yapıyor.

 

Yönetmenliğini Oflu Kubilay Erkan Yazıcı’nın yaptığı gerçek hayat hikâyesinden uyarlanarak yazılan senaryonun çekimleri Soğukpınar Sahilde kurulan film platformunda hummalı bir şekilde devam ediyor.

 

Film ekibi Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun verdiği kahvaltıda buluştu.

 

Öğretmen olan ve ilk sinema filmini çeken yönetmen Kubilay Erkan Yazıcı; “Çektiğimiz sinema filmimiz 1924 yılında Of’ta geçen bir hayat hikâyesinden esinlenerek sinemaya uyarlanmış. 30 kişilik bir oyuncu grubuyla çekimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kültürel geçmişi olan bir film olması nedeniyle Kültür Bakanlığının da desteklediği bir projedir. Biz isterdik ki Of’u, Trabzon’u tanıtıcı bir film olduğu için yerel yöneticilerin desteğini görelim. Üzülerek söylemek gerekir ki bu anlamda kimseden destek göremedik. Sağ olsun Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz filmimizden haberi oldu setimize geldi. Bizlere bu şehirli olarak yalnızlığımızı paylaştı. Nazik kahvaltı daveti için de şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Çekimlerimizi bir hafta on gün içinde bitirmeyi planlıyoruz. Uluslararası film festivallerinde “Bir zamanlar Trabzon’da filmimizin gösterimini yapmayı düşünüyoruz. Ciddi emek ve fedakârlıklarla çektiğimiz filmimiz seyirciler tarafından olumlu tepkiler alacağına inanıyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise yaptığı konuşmada, “Sinema topluma doğru mesajlar vermesi açısından önemli bir araçtır. Bu şuurla yapılacak her çalışma topluma önemli katkılar sağlayacaktır. Çekmekte olduğunuz film yöresel, gerçek hayattan alınmış bir film olması nedeniyle umarım yöremizin tanıtılmasına önemli katkıda bulunur. Kültür Bakanlığımız tarafından da desteklenmesi projenin önemli olduğunu gösteriyor. Biz de yoğun tempoda çalıştıklarını gördüğümüz yönetmenimiz ve ekibiyle kahvaltı yapıp biraz olsun soluklanmalarını istedik. İnşallah her şey gönüllerince olur. Filmden beklentilerinin karşılığını alırlar. Bu projede ve bundan sonraki projelerinde kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Lisesi’ndeki kahvaltıya Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Hakan Berber, Yönetmen Kubilay Erkan Yazıcı ve film ekibi katıldı. Kahvaltı sonrası okulun önünde çekilen toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.  

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24