Bir tek terörist kalmayana kadar mücadele devam edecek

Seçim çalışmaları kapsamında Of'un Eskipazar ve Kıyıcık’ta esnaf ziyaretinde bulunan Soylu, Bölümlü’de Kadın Kolları tarafından düzenlenen Aşure günü programına katıldı.

Bir tek terörist kalmayana kadar mücadele devam edecek

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu,  Of'un Eskipazar ve Kıyıcık mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretler esnasında yoldan geçen yolcu minibüsüne binen Soylu, yolculara karanfil dağıttı ve kendilerinden destek istedi.

 

Soylu’nun Of’taki 2.durağı Bölümlü oldu. Kadın Kolları tarafından Bölümlü Sosyal Tesislerinde düzenlenen Aşure günü programına katıldı. 

 

Burada bir konuşma yapan Soylu, Türkiye'yi bölmek  isteyenlere haddini bildirdiklerini belirterek "Bize ders vermeye çalışanlara  ve onları  destekleyenleri hadlerini bildiriyor. Ülkemizde PKK 'nın adını  bile anılmayacak bir döneme  Allahın izniyle gidiyoruz" dedi.

 

Soylu; "Onlar ne kadar tuzak kurarlar kurşunlar, onların oyunlarına karşı biz dimdik ayaktayız. Onların  bir hesabı varsa Allahın da bir hesabı var. Güçlü  bir ülkeye  doğru gidiyoruz. Bu ülkede  bir tek terörist kalmayan kadar mücadelemiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

Kendilerine çelme  takmak isteyenlere karşı  yerli otomobilin fotoğrafını gösterdiklerini  ifade eden Soylu, "Biz bütün  Dünyaya Türkiye'nin gücünü  gösterdik. 1 Kasım seçimlerine 10 gün  gibi bir zaman kaldı. Ya yeni Türkiye, ya eski Türkiye, ya büyük  Türkiye ya kuşatılmış  bir Türkiye,  ya demokratik Türkiye, ya demokratikmiş gibi davranan bir Türkiye" diye konuştu.

 

7 Haziran seçimlerinde Of'un kendilerine büyük  destek verdiklerini  kaydeden Soylu, "1 Kasım  seçimlerinden Of’ta yeniden bir Türkiye rekoru bekliyoruz" dedi.

 

Programa Soylu'nun yanı sıra  Trabzon AK Parti Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, Of İlçe Başkanı  Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı  Salim Salih Sarıalioğlu, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve kadın kolları üyeleri ile davetliler katıldı.

 

Soylu, programın ardından ise Bölümlü’de esnaf ziyaretlerini sürdürdü. 



Haber-Foto: Sümeyye Akaydın 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ZEKERİYA  AKYILDIZ
ZEKERİYA AKYILDIZ - 8 yıl Önce

1-YA BU AKPDE NASIL BİR MİDE VAR ŞİMDİ SOLU CIKIP MEYDANDA KONUŞACAK VE ONU DİNLEYENLERDEN VE GAZETECİLERDEN SİZ BU MEYDANDA DAHA ÖNCE ŞÖYLE BİR KONUŞMA YABTINIZ DİYEMİYECEK GENİŞ MİDENİN GEREGİ..... 2- TERÖR TEK SORUMLUSU CÖZÜM SÜRECİNDE AYNI NEFESİ ALAN AKP NİN SORUMLULUGUNDA İKEN BAŞARISIZ OLMUŞDUR VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİN VEBALİ ONLARIN BOYNUNDADIR

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24