Berkant Saral görevine başladı

Of Ziraat Odası’nın 16 Şubat’ta yapılan olağan kongresinde başkanlığa seçilen Berkant Saral, emektar başkan Mehmet Yüksel’den görevi devralarak görevine başladı.

Berkant Saral görevine başladı
Of Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Berkant Saral, emektar başkan Mehmet Yüksel’den görevi devraldı.

 

Emekleri nedeniyle Başkan Yüksel’e teşekkür eden Saral; “Mehmet başkanımız uzun yıllar odamıza hizmet verdi. Odamıza bugün içinde bulunduğumuz bu nezih çalışma ortamını kazandırmayı başardı. Bu güzel hizmetleri nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah biz de almış olduğumuz bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Üyelerimize bu güzel ortamda daha kaliteli ve daha güzel hizmetler sunabilmenin gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

Başkan Saral, hizmetleri nedeniyle Başkan Yüksel’e bir plaket takdim etti. Plaket nedeniyle Başkan Saral ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Yüksel, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Başkan Sarıalioğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve Cumhur İttifakı Of Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Başkan Saral’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 5 yıl Önce

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24