Bayramlaşma yeni hükümet konağında yapıldı

Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi bayramlaşma programı iki hafta önce Bakan Soylu tarafından açılışı yapılan yeni hükümet konağında yapıldı.

Bayramlaşma yeni hükümet konağında yapıldı

Ramazan Bayramı nedeniyle Of’ta çeşitli etkilik ve ziyaretler düzenlendi. Kılınan Bayram Namazının ardından vatandaşlar, cami içerilerinde ve avlularında düzenlenen bayramlaşma törenleriyle birbirinin bayramını kutladılar.

 

Resmi Bayramlaşma programı ise iki hafta önce İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu’nun katılımıyla açılışı yapılan yeni hükümet konağındaki kaymakamlı makamında yapıldı.

 

Daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, esnaf ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreninde ikram edilen çayları içen katılımcılar birbirlerinin bayramını kutladılar.

 

Kaymakamlık Makamındaki törenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ve Of Polis Merkezini ziyaret eden protokol üyeleri ve vatandaşlar Jandarma Personeli ve Polis Memurlarıyla bayramlaştılar.

 

Of Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hasta ve hasta yakınları ile sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan protokol üyelerinin son ziyaret durakları ise Şehit Aileleri oldu.

 

Şehit Ekrem Ekşi, Şehit Hayrullah Şen, Şehit Mehmet Karaca, Şehit Hüsnü Uyan ve Şehit Necmi Çakır’ın ailelerini ziyaret eden ve bayramlarını kutlayan protokol üyeleri, şehitler için Kur’an-ı Kerim okuyarak dua yaptı.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24