Başkanlardan Gençlik Merkezine ziyaret

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu ve MHP Of İlçe Başkanı Ayaz Of Gençlik Merkezini ziyaret ettiler.

Başkanlardan Gençlik Merkezine ziyaret

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, beraberlerinde parti yöneticileri ile birlikte Of Gençlik Merkezini ziyaret ettiler. Ziyaretin son bölümüne Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da katıldı.

 

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel tarafından karşılanan başkan ve yöneticiler, Gençlik Merkezini gezerek Müdür Demirel’den yapılan çalışmalar ve eksikler hakkında bilgiler aldılar.

 

Gençlik Merkezi’nin Of’a kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür eden Başkan Terzioğlu; “Öncelikle arsa tahsisi yaptığı için Belediye Başkanımıza, tesisin planlanma, yapım ve tamamlanma sürecinde katkıları olan Gençlik ve Spor Bakanlarımıza, katkılarından dolayı İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum. Kısa bir süre önce göreve başlamasına rağmen düzenlediği etkinliklerle ilçemizde spor ve gençlik alanında önemli hizmetler sunan değerli İlçe Spor Müdürümüz Özcan Demirel’e de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret esnasında eksikleri de tek tek not alan Başkan Terzioğlu, özellikle kütüphanedeki eksikliklerin kısa sürede giderileceğinin sözünü verdi.

 

Ziyaretin sonunda Müdür Demirel, misafirlerine Gençlik Merkezi balkonunda çay ikram etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24