Başkandan trafik sorununa ücretsiz otoparklı çözüm

Of’un yaz mevsimiyle birlikte artış gösteren trafik sorununa Başkan Saral’dan ücretsiz otopark uygulaması ile çözüm geldi.

Başkandan trafik sorununa ücretsiz otoparklı çözüm

Of’un en büyük sorunlarından biri olan trafik ve park sorunu yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte iyice hissedilmeye başlamıştı.

 

Gazetemizin 247. sayısında manşete taşıdığı trafik sorunu için Belediye Başkanı Murat Saral’dan önemli bir hamle geldi. Soruna el atan Başkan Saral, ücretsiz park uygulaması ile soruna çözüm üretmiş oldu.

 

Sanayi Caddesinin Solaklı Deresi kenarındaki dolgu alanı ücretsiz otopark yapıldı. Alanda düzenleme çalışması yaptıran Başkan Saral, Koray Aydın Köprüsü ile Ulusoy Köprüsü arasında kalan yaklaşık bin metrelik alanı mıcır serdirdi.

 

Bu alanın otopark olarak kullanılacağını belirten Başkan Saral “Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Of’un her alanda olduğu gibi trafikteki yoğunluğu da artıyor. İlçemizin konumu itibari ile yeterli park alanımız bulunmamaktadır. Bu alanın düzenlemesini yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Burada parkomat uygulaması yapmayacağız. Şehir içerisindeki yoğunluğu bu alana taşıyarak şehir içerisindeki yoğunluğu azaltmış olacağız. Halkımızdan araçlarını ücretsiz olan bu alana park etmelerini istiyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24