Başkan Sarıalioğlu Taşeron işçilerle buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu 696 Sayılı KHK ile Belediye şirketlerine geçirilecek olan Of Belediyesi bünyesinde taşeron firma üzerinden çalışan temizlik ve park bahçe işçileriyle bir araya geldi.

Başkan Sarıalioğlu Taşeron işçilerle buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda 24 Aralık’ta yayınlanan 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Belediye şirketlerine geçirilecek olan Of Belediyesi bünyesinde taşeron firma üzerinden çalışan işçileriyle bir araya geldi.

 

Temizlik işleri ile Park ve Bahçe işlerinde çalışmakta olan toplam 75 işçinin katıldığı toplantıda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, işçilere başvuru süreci ve geçiş süreci ile ilgili bilgiler verdi.

 

Toplantıda işçilere seslenen Başkan Sarıalioğlu; “Uzun zamandır gündemde olan ve işçi kardeşlerimizin beklediği bir çalışma olan taşeron işçilerimize devlet güvencesi olacak kadro çalışması neticelendi. Ben öncelikle gerçekten çalışma barışı açısından bu düzenlemenin gerçekleştirilmesinde emeği olan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ile hükümetimizin ilgili organlarındaki büyüklerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. 696 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile şehrimizin ve ülkemizin imarı ve ihyası noktasında gayret gösteren işçi kardeşlerimiz yine aynı gönüllülük esasında çalışacaklar. Bununla birlikte arkadaşlarımızın statü ve diğer şartları belediyemiz ve devletimizin güvencesi altına alınmıştır. Biz bunun şehirlerimize, kurumlarımıza ve ülkemize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bugün de Of Belediyesi olarak Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz ile birlikte müracaatlarını aldık ve mutluluklarına ortak olduk. İnşallah ilgili birimlerimiz gerekli prosedürleri kısa zamanda tamamlayarak, bu kardeşlerimize yönelik düzenlemeyi tamamlamış olacaklar. Onlarla birlikte güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda bizlerin ve çalışma arkadaşlarımızın sorumluluğunun daha da arttığının farkındayız. Çünkü devletimiz ve hükümet büyüklerimiz, bizlere bu anlamda önem verdiler ve böyle bir düzenlemeyi gerçekleştirdiler. Bizler de şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak Yok Yola Devam. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzelle” ifadelerini kullandı.

 

Meclis Üyesi Osman Topçuoğlu, Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Temizlik İşleri Müdürü Celal Kalyoncuoğlu ve Fen İşleri Müdürü Muhammet Yalçınaya’nın da katıldığı toplantının ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan başvuru formları işçilerle birlikte doldurularak başvuruları alındı. Başvuru kapsamında 75 işçinin başvurusu alındı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24