Başkan Saral’dan Öğretmenlere Özel Gece

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Of Belediyesi tarafından düzenlenen gecede Of’ta görev yapan öğretmenler yemekte buluştu.

Başkan Saral’dan Öğretmenlere Özel Gece

Of Belediye Başkanı Murat Saral, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla  düzenlediği akşam yemeğinde Of’ta görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Of Sahil Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Neşet Daler, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

Yemekte konuşan Başkan Saral; “Hafta sonu Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimizdeydi. Trabzon’daki konuşmasında önemli bir ifadesi oldu. Bizler üç kişinin; Annelerimizin, Babalarımızın ve öğretmenlerimizin elini öperiz dedi Sayın Başbakanımız. Tüm eli öpülesi siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

 

Yüksek Lisans Eğitimine devam ettiğini ve halen bir öğrenci olduğunu belirten Of Kaymakamı Eren Arslan da konuşmasında böyle güzide bir topluluğu bir araya getirdiği için Başkan Saral’a teşekkür etti.

 

Yemeğin ardından Başkan Saral, Ocak ayında yaş haddinden emekliye ayrılacak olan 33 yıllık öğretmen Abdülkadir Özcan’a hizmetleri anısına bir plaket takdim etti.

 

Protokol üyeleri tarafından kesilen yaş pastanın ardından Kemençe Sanatçısı Ali Çelik ve Of Belediyesi Horon ekibinin gösterileri ile gece sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
AZİZ ÖZKAN
AZİZ ÖZKAN - 10 yıl Önce

OLMAK İSTERDİM..OF ÖZLENEN ŞEYLERİ HEP YAPTI BİZ DE DERNEKPAZARI OLARAK YAPACAĞIZ İNŞ.POTANSİYEL MESELESİ...KUTLARIM....İMAMEDDİN HOCAMI GÖRMEK BAŞKA BİR DUYGU...KIYMETİNİ BİLMELİ OF..SELAMLAR

AHMET BULUT
AHMET BULUT - 10 yıl Önce

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

xz
xz - 10 yıl Önce

abdulkadir özcan olacak. yanlış yazılmış.

Editörün Notu:
Uyarınız için teşekkürler, gerekli düzeltme yapıldı.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24