Başkan Saral Of’u Gönül İftarında buluşturdu

Of Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Gönül İftar’ında 7’den 70’e Of’un her kesimi açık hava sofrasında iftar açtı.

Başkan Saral Of’u Gönül İftarında buluşturdu

Of halkının kaynaşması ve birlikteliği paylaşması adına çeşitli organizasyonlar düzenleyen Of Belediye Başkanı Murat Saral, bu yıl ilk kez düzenlediği sokak iftarıyla Of halkını aynı sofrada buluşturdu.

 

Of Çarşıbaşı Büyük Camii yanında bulunan Ömerağa Bulvarı üzerine kurulan İftar sofrasında yaklaşık bin kişi iftar açtı. Bulvarının Cami tarafındaki yolu trafiğe kapatıldı. Cadde boyunca çift sıra masalar yerleştirildi. Bürokrasiden sivil topluma, siyasilerden vatandaşlara kadar toplumun her kesiminden vatandaşın katıldığı iftar, şölen havasında geçti.

 

İftar öncesinde düzenlenen programda İmam Hatipler Mehmet Türkyılmaz hoca ilahi, Nurullah Dindar hoca da Kur’an-ı Kerim okudu. İsmail Küçükakyüz hoca da yaptığı dua ile tüm İslam aleminin sıkıntılarının giderilmesi için vatandaşlardan amin istedi.

 

Tüm halkın Ramazan’ı şeriflerini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Saral, “Ramazan ayının güzelliklerini ve hazzını paylaşmak için bir arada olmayı ve birlikte iftar yapmayı planladık. 7’den 70’e Of halkımız ve Of’ta yaşayan vatandaşlarımızla birlikte iftar açtık. Davetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Ramazan Bayramınızı canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Saral, iftarın ardından Çarşıbaşı Büyük Camii önünde vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24