Başkan Öztel ve Başkan Yardımcıları istifa etti

AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel ile Hayrat Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öztürk ve Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu görevlerinden istifa ettiler.

Başkan Öztel ve Başkan Yardımcıları istifa etti

Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı gereğinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği ve Muhtarlık için aday olmak isteyen kamu görevlileri ile siyasi parti yöneticilerinin 1 Aralık 208 tarihi saat 17.00 itibari ile istifa etmesi gerekiyordu.

 

ÖZTEL, ÖZTÜRK VE ALİREİSOĞLU İSTİFA ETTİ

İstifa süresinin son gününde Of ve Hayrat’ta önemli istifalar yaşandı. AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel, Hayrat Belediye Başkan Yardımcısı olan AK Partili Meclis Üyesi Murat Öztürk ile Of Belediye Başkan Yardımcısı olan AK Partili Meclis Üyesi Halil Alireisoğlu görevlerinden istifa ettiler.

 

4 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti’de Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel’in yanı sıra Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci’nin de görevlerinden istifa ettikleri öğrenildi.

 

Salih Öztel’in Hayrat Belediye Başkan adaylığı, Emre Akgün’ün Akçaabat Belediye Başkan adaylığı, Harun Demirci’nin Beşikdüzü Belediye Başkan Adaylığı ve Enver İskender’in de Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için istifa ettikleri iddia edildi.

ORTAHİSAR’DA 2 İSTİFA

Ortahisar Belediyesi’nde de istifaların son gününde iki istifa birden geldi. Ortahisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan AK Partili Meclis Üyeleri Firar Bayrak ve Kemal Çoban, yeniden meclis üyeliği için görevlerinden istifa ettiler.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24