Başkan Ayaz’dan Güngör Saral’a teşekkür

MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Cumhur İttifakı kapsamında MHP’nin Of’ta aday göstermeyeceğini belirterek MHP’nin Of Belediye Başkan Adayı Güngör Saral’a teşekkür etti.

Başkan Ayaz’dan Güngör Saral’a teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı kapsamında MHP’nin Of’ta aday göstermeyeceğini belirtti.

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala partiler adaylarını belirlemeye başladı. CHP Of İlçe Başkanlığı tarafından geçen hafta düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile CHP Of Belediye Başkan Adayını Hilmi Saral olarak açıklamıştı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da 11 Ocak Cuma günü Trabzon’da düzenlediği aday tanıtım toplantısı ile Trabzon’un ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti’nin Of Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Salim Salih Sarıalioğlu oldu.

 

AK Parti ile MHP arasında yapılan Cumhur İttifakı kapsamında MHP Genel Merkezi tarafından MHP’nin Of’ta aday çıkarmamasına karar verildi.

 

Bu karar neticesinde MHP Of İlçe Başkanlığı tarafından MHP’nin Of Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Güngör Saral’ın aday gösterilmemesine karar verildi.

 

Süreçle ilgili açıklama yapan MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Başkan Adayı Güngör Saral’a teşekkür etti.

 

İşte Başkan Ayaz’ın açıklaması;

Ülkemizde yaşanan hain darbe girişimi sonrası siyasal olarak doğal oluşan “Cumhur İttifakı” halkımız tarafından olumlu karşılanmıştır. Bu ittifakın altına imzası olan Sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey’in her söylediğinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yerel seçimlerde ittifak olmayacağı gündeme geldiğinde Of ilçemize hizmet edecek, halk tarafından sevilecek ve de Cumhur İttifakına bağlı kalacak aday arayışı içerisine girdik. Of teşkilatı olarak araştırmalarımız sonucu bu özellikleri taşıyan Sn. Güngör Saral’ın Of’ta ön plana çıktığını tespit ettik. Kendisiyle görüşüp adaylık konusunda anlaşarak Genel Merkeze giderek başvurusunu yapıp Gn. Başkanımızın olurunu aldık. Ülkemizde gelişen olaylar sonucunda Cumhurbaşkanımız Sn. R. Tayyip Erdoğan Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’yi arayarak görüşme talebinde bulunup yerelde de ittifakın devam etmesi gerektiğini içerdeki feto kırıntılarının ittifakın yıkılması konusunda sinsice çalıştığı konusunda fikir birliğine varmışlardır. Bu görüşmeler sonucunda 30 Büyükşehir (ilçeler de dahil ) ittifak kararı almışlardır. Gelişen siyasi olaylar sonucunda Of ilçemizde Cumhur İttifakı Adayı Sn. Salim Salih Sarıalioğlu’nu başkan adayı olarak açıklamışlardır. Bu süreçte MHP teşkilatına aday olarak müracaat eden Sn. Güngör Saral’a Of MHP Teşkilatı adına teşekkür ederiz. MHP Of Teşkilatı Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak hareket edecektir. Saygılarımla.

HÜSEYİN AYAZ

MHP OF İLÇE BAŞKANI 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24