Başhekim Uysal ve Oflulardan Kaymakam Fırat’a ziyaret

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal ve Askerlik Şube Başkanı Mustafa Özbek Kaymakam Fırat’ı ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başhekim Uysal ve Oflulardan Kaymakam Fırat’a ziyaret

16 Aralık 2016 Cuma günü Of Kaymakamlığı görevine başlayan Eyüp Fırat’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

Ziyaretler kapsamında, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Şaban Uysal beraberinde Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Reşat Çolak ile birlikte Kaymakam Fırat’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Of Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Özbek, Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, Altunkaynak Plaza Sahibi İşadamı Nedim Altunkaynak, Balaban Belediyesi Eski Başkanlarından Mustafa Hacıbektaşoğlu, Of Vakfı Başkanı Turgay Saral, Of Nüfusu Eski Müdürü Sabri Albayrak, Emekli İmam Hatip Mehmet Yıldız Hocaefendi, Of Kaymakamlığı eski çalışanlarından ve Bandırma Kaymakamlığı Özel Kalemi Nihat Yılmaz ve Yaşar Fazlıoğlu Kaymakam Fırat’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

 

Ayrıca Kaymakam Fırat’ın kardeşi Emre Fırat ve arkadaşları Malatya’dan gelerek Kaymakam Fırat’a yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Ziyaretler nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat, Of Halkının yoğun ilgi ve alakasına teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah aksoy
Abdullah aksoy - 7 yıl Önce

son üç döneme dikkatim ...Tuncay Sonel, Eren Aslan ve şimdi..giderlerken müthiş sevgiler artık bunlar gibisini bulamayızlar falan filanlar, elhamdülillah ki gelen gideni arattırıır değil de gelen gideni unutturur durumu oluştu. bu şasi ve duygusal olarak belki zevkli değil amma , helal olsn ki hepsi öyle taht kurdularki eskileri unutturdular devlet devam ediyor. herkes kendisine iyi baksın arkada hoş seda sadece o kalır , hayat devam eder...hepsine selam ve sevgilerle başarılar, şimdiki kaymakam beye de aynen ...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24