Bakan Soylu’dan Of’ta Pazar mesaisi

İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu, Of’ta yapımı devam eden SGK, Emniyet ve Devlet Hastanesi ile Solaklı Vadisi projesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Soylu’dan Of’ta Pazar mesaisi

İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu, beraberinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte Of’ta yapımı devam eden yatırımları inceledi.

 

Of Kaymakam Vekili Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of İlçe Yöneticilerinin eşlik ettiği Bakan Soylu, Of’ta yapımı devam eden Of Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası ile Of İlçe Emniyet Müdürlüğü binası inşaatlarını ziyaret ederek projelere ilişkin yetkililere çeşitli talimatlar verdi.

 

Bakan Soylu, daha sonra inşaatına bu yıl başlanan ve maliyeti yaklaşık 56 milyon lira olan 100 yataklı devlet hastanesi şantiyesini gezdi. Of Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şaban Uysal, çalışmalara ilişkin Soylu'ya bilgi verdi.

 

Bakan Soylu son olarak Solaklı Vadisi Taşkın Koruma ve Rekreasyon Projesi'nin birinci etabındaki çalışmaları da inceleyerek Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan bilgiler aldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Bakan Soylu, ziyaretlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ve Trabzon’daki programlarına katılmak üzere Of’tan ayrıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rumuz OFi
Rumuz OFi - 6 yıl Önce

İstihdam için Of'a ne yapildı ondan haber verin lütfen..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24