Aşağı Kışlacık’taki yol çalışmaları devam ediyor

Aşağı Kışlacık Mahallesi Yol Çalışma Ekibi Onursal Başkan Hüseyin Ayaz başkanlığında yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Aşağı Kışlacık’taki yol çalışmaları devam ediyor

Devlet- millet işbirliğinin güzel örneklerinden birisi de Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesinde yaşanıyor.

 

Bu kapsamda mahallenin ana yollarının genişletilmesi, genişletilen yerlere istinat duvarları yapılması, betonlanması ve güzelleştirilmesi için Aşağı Kışlacık Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlatılmıştı.

 

Mahalle sakinlerinden Aşağı Kışlacık Köyü Derneği Onursal Başkanı, Trabzon Dernekler Federasyonu eski Başkan Vekili ve Trabzon Dernekler Konfederasyonu Kurucu Başkanı Hüseyin Ayaz’ın öncülüğünde başlayan çalışmalarda önemli bir aşamaya gelindi.

 

Mahalle Muhtarı Salih Ayazoğlu’nun da içinde yer aldığı “Yol Yapım Komisyonu” yol çalışmaları ile zaman zaman bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyor.

 

Bu zamana kadar yapılan çalışmaları değerlendirmek ve bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili fikir paylaşımında bulunmak için “Yol Yapım Komisyonu”  Hüseyin Ayaz’ın başkanlığında toplandı.

 

Başkan Ayaz toplantıda yaptığı konuşmada; “Rabbimize hamd ve sena olsun ki hayırlı bir niyetle yola çıktık ve mahallemizin ana yolunu birkaç kısım hariç genişlemesini ve istinat duvarlarını tamamladık. Şimdi genişlemesi yapılan ve duvarı tamamlanan yolların betonlamasını yapacağız inşallah. Bu zamana kadar gerek hayırseverlerimizin gerek Trabzon Büyükşehir Belediyesi gerek Of Belediyesi gerekse Hayrat Belediyesinden makine ve ekipman olarak büyük yardım gördük. Hepsinden Allah razı olsun. Özellikle muhtarımız ve yol yapım ekibine bu hayırlı hizmette öncülük yaptıkları için teşekkür ediyorum. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24