Aşağı Kışlacıklılar örnek olmaya devam ediyor

Aşağı Kışlacık Mahallesi sakinleri kısa bir süre önce başladıkları yol genişleme çalışmalarını tam gaz sürdürürken bir yandan da yapacakları çalışmaların planlamasını yapıyorlar.

Aşağı Kışlacıklılar örnek olmaya devam ediyor

Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi sakinleri devlet vatandaş işbirliğinde başladıkları yol genişleme çalışmalarını tam gaz sürdürüyorlar.

 

Hedef büyüterek mahallelerini Of’un örnek mahallesi yapmaya karar veren Mahalle sakinleri düzenledikleri yemekli toplantıda mahallede yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdılar.

 

Sürmene Memişağa Konağı’nda düzenlenen akşam yemeğine Onursal Başkan Hüseyin Ayaz, Mahalle Muhtarı Salih Ayaz, komisyon heyeti üyeleri İzzet Keleş, Yakup Ayaz, Serdar Ayaz, Hasan Tahsin Kabucu, Ali Kaya ve Osman Ayaz, Danışma kurulu üyeleri Süleyman Sırrı Ayaz, Ekrem Müftüoğlu, Kamil Vural, Ali İhsan Özcan, Murat Ayaz, Hasan Karakaş, Yaşar Ayaz, İhsan Kaya, Hayrettin Ayaz ve Hüseyin Vural katıldılar. Toplantıya mahalleli gençlerin yanı sıra Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar da katıldı.

 

Toplantıda konuşan Onursal Başkan Hüseyin Ayaz, mahallede tamamlanmak üzere olan 5,5 km yol genişleme, istinat duvarı, yol betonu ve asfaltlama çalışma hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

 

Çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Ayaz; “Çalışmalarımıza da bizlere destek olan Trabzon Büyükşehir Belediyemize, Of Belediyemize, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcımız Mehmet Ayaz’a, Dernek Başkanı ve Yöneticilerimize, Mahalle Muhtarımıza, Mahalle sakinlerimize ve siz değerli komisyon üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu örnek çalışmalarımız devam edecek. Mahallemizin tüm sorunlarını el birliği ile çözmeye devam edeceğiz. İnşallah mahallemizdeki eski okulumuzu aslına uygun olarak restore ederek mahallemize güzel bir sosyal tesis kazandıracağız. Yanındaki alana da gençlerimiz için güzel bir halı saha yapmayı planlıyoruz. Sizlerin destekleriyle çok güzel işler başardık. Daha güzel işler başarmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Toplantıda söz alan mahalle sakinleri Başkan Ayaz’a kendilerine yaptıkları önderlik için teşekkür ederken hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

YÖNETİCİLERDEN ALLAH RAZI OLSUN .AMİN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24