Arçelik Of’ta ikinci mağazasını hizmete açtı

Beyaz Eşya sektörünün öncü kuruluşlarından Arçelik, Of’ta düzenlenen törenle ikinci mağazasını hizmete açtı.

Arçelik Of’ta ikinci mağazasını hizmete açtı

Oflu İşadamı İsmail Öksüz’ün işletme sahipliğini yaptığı Of Arçelik, Of’ta ikinci şubesini hizmete açtı.

 

Sulaklı Mahallesi Çarşıbaşı Büyük Camii arkasında hizmete açılan mağazanın açılışına Arçelik Ankara Şube Yöneticisi Kayhan Cevher, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Daire Amirleri, Banka Müdürleri, Siayasi Parti ve Sisvil toplum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılışta konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Of yetiştirdiği alimiyle, sanatçısıyla, esnaflarıyla, iş adamlarıyla, siyasetçisiyle, sporcusuyla bütün öz değerleriyle her zaman bir adım önde olan ve adını sıkça duyuran bir ilçedir. Bugün burada ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan Koç grubunun yan kuruluşu olan Arçelik’in bir bayisi açılıyor Of’ta. Şahsım adına gurur duyuyorum. Allah mahçup etmesin diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Arçelik’in dünya süper liginde şampiyonluğa koştuğunu ifade eden Ankara Şube Yöneticisi Kayhan Cevher; “Of’a böyle güzel bir mağazayı kazandırmış olmaktan çok mutluyuz. Arçelik dünya süper liginde birinci sırada top koşturan ve hep şampiyonluğa koşmaya çalışan bir markadır. Böyle bir mağazanın da Of’ta yeni konseptiyle olması bizleri de çok gururlandırdı. İnşallah Öksüz ailesine çok bereketli olur. Of halkına da en iyi ve teknolojik ürünleri kavuştururlar” diye konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24